I-TeQ

Developer - Vlaardingen

Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-02-2014 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Vlaardingen Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 36 - 40 Salaris -
Ben jij de junior software Developer die op korte termijn wil doorgroeien? Ben je in staat op basis van de wensen van onze klanten passende software oplossingen te creëren en voel jij je thuis in een informele, open bedrijfscultuur? Dan ben jij de Junior Software Developer die we zoeken. Lees hieronder snel verder.


Junior Software Developer
Rotterdam, fulltime

Functieomschrijving
Ben je ook zo bang dat je onder aan de ladder moet beginnen? Bij I-TeQ niet. Iedereen die een steentje bij wil dragen aan flexibele oplossing voor onze opdrachtgevers wordt onderdeel van ons team. Of je nu net bent begonnen of een oude rot in het vak bent, iedereen werkt mee aan het eindproduct. Omdat je mee werkt binnen een projectteam kun je de kneepjes van het vak leren van de mensen die al een tijdje meedraaien. Omdat je vanaf het begin direct mee draait, kun je binnen snel groeien in je functie.

Vanuit I-TeQ vertalen we de wensen van de opdrachtgever naar werkbare software. Wil de opdrachtgever een werkbare backoffice applicatie? I-TeQ maakt het. Vraagt men een web applicatie, ook daar draaien we onze hand niet voor om. Misschien een koppeling met een boekhoudpakket? Een koppeling met een Transportsysteem? Of toch misschien een iPad applicatie, I-TeQ kan het. I-TeQ is van alle markten thuis. Er zit altijd wel een project tussen waar je volledig voor kunt gaan. En door onze compacte omvang krijg je te maken met diverse aspecten van het oplevertraject. Doordat we onze klanten volledig schaalbare oplossingen bieden is het eindproduct altijd weer verschillend; ook dit zorgt op een positieve manier voor veel afwisseling.

Wij bieden
Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een leuk en sociaal team, met vele kwaliteiten en enkele eigenaardigheden. Omdat we van alle markten thuis zijn is geen enkele dag dezelfde. Je zult dus niet maanden lang op de zelfde opdracht zitten, waar je al na een korte periode op uit bent gekeken. I-TeQ biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als ICT-onderneming zijn we er trots op dat we onze werknemers en klanten langdurig aan ons weten te binden.

Wij vragen

  • Vereist is voldoende ontwikkelervaring bij voorkeur m.b.t. database gerelateerde toepassingen.
  • Verder heb je analytisch denkvermogen, goede communicatieve en sociale vaardigheden en een positieve instelling.
  • De volgende zaken zijn een pré:-Kennis van/ervaring met RAD Studio en/of Delphi, -SQL ervaring, relevante opleiding en/of cursussen, Relevante werkervaring en een rijbewijs B.

 

Over I-TeQ
I-TeQ bestaat uit een jong en slagvaardig team bestaande uit twaalf mensen die werken aan kwalitatief hoogstaande software voor logistiek (www. mitoz.nl) en verhuur (www.kratoz.nl). I-TeQ staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en hard werken, maar ook voor het hebben van plezier in een informele werksfeer. Vanwege de groei van I-TeQ zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste nieuwe collega’s voor de functie van: (Jr.) Delphi Developer (fulltime)

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Aarzel dan niet en solliciteer door te klikken op de onderstaande ‘ sollicitatie ‘ button. Voor vragen kan je contact opnemen met Anouska de Bruijn via 06 – 25 26 11 59.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Developer, Delphi, Ontwikkelaar

Contactgegevens

Contactpersoon Anouska de Bruijn

Vestigingsplaats

Solliciteer